Cenik

Vrtna pot med gredami v obliki U

Uporaba elementov za vrtne poti CORTINAPLAST so najbolj praktični pri izgradnji vrtnih poti med gredami na vašem zelenjavnem ali zeliščnem vrtu in tudi v rastlinjaku.

Št. ArtiklaIme artiklaŠirina potiVišina robaDolžinaBarvaCena z DDV
 22501Vrtna pot med gredami v obliki U360mm115mm1,2 msiva €

Tako zgrajene vrtne poti ne potrebujejo vzdrževanja, so enostavne za čiščenje in so vedno brez plevela. Pomembno je, da dvignjen rob vrtne poti na obeh straneh oblikuje gredne robove, tako da se zemlja ne more usipati na pot.

Vrtna pot je ob celotni dolžini opremljena s pritrjevalnimi oporami. Elementi se lahko spajajo, zato je stabilna ter se pri opravljanju del na vrtu lahko obremenjuje brez poškodb.

Polaganje vrtnih poti v obliki U CORTINAPLAST je zelo enostavno in brez večje fizične obremenitve. Pri prestavitvi gred se posamezni elementi lahko odstranijo brez težav, in se med drugim, lahko uporabijo tudi drugje. Glede na to, da se dajo rezati, lahko oblikujemo tudi križišča vrtnih poti.

Plastične vrtne poti v celoti nadomeščajo klasične betonske in druge materiale, saj so lažji, obstojnejši in se jih enostavno oblikuje ter čisti.