Cenik

Ograjne letve iz polne plastike (horizontalne)

 

Ograjne letve za horizontalno ograjevanje se proizvajajo kot masivni profili z všečnim zunanjim videzom. Dimenzije s CENAMI za kos z DDV:

Št. ArtiklaIme artiklaDimenzije (šxd,d)Teža (kos)BarvaCena z DDV
 41352Ograjna letev – vodoravna100x30mm, 1,5 m4,1 kgrjava/
 41302Ograjna letev – vodoravna100x30mm, 2,0 m5,3 kgrjava/
 43352Ograjna letev – vodoravna130x30mm, 1,5 m5,3 kgrjava/
 43302Ograjna letev – vodoravna130x30mm, 2,0 m7,1 kgrjava/

 

Tako barva v samem materialu kot tudi osnovni material CORTINAPLAST sta visoko odporna proti vremenskim vplivom, zato se zunanjost letev tudi po več letih ne spremeni. Letve so zaradi svoje masivnosti zelo močne in se ne zlomijo ter po pravilni montaži ne krivijo. Uporaba plastičnih letev pri ograjevanju balkonov, vrtov in hiš je zelo primerna iz več vidikov. So zelo obstojne, ne gnijejo, ne korodirajo, ne vpijajo vode, njihova barva je trajna in zato ne zahteva nobeno vzdrževanje. MONTAŽA je enostavna, tako da se dela lahko lotite sami. Predlagamo uporabo samoreznih vijakov in strojčka za vijačenje. Krajša se jih lahko z strojčki za rezanje lesa. Ograjne letve so odporne na UV žarke, zato je odvečna skrb, da bi barva čez čas zbledela. Primerne so za ograjevanje:

  • Balkonov, vrtnih in gostinskih teras
  • vrtov in dvorišč,
  • šolskih igrišč in igrišč vrtcev

Pri montaži je potrebno biti previden in je potrebno upoštevati, da se letve pod vplivom toplote raztezajo do 12mm na dolžini 2m.

Pritrjene morajo biti vsaj na vsak meter, še bolje na 0,50m, da se izognemo krivljenju letev. Luknje za vijake morajo biti temu primerno večje in med letvami pri spojih je potrebno pustiti razmak c.c. 6mm.